IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
ТВ-видео
16:15 | 8 октомври 2018
Обновен: 18:17 | 5 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 9 октомври ще видите

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Борис Проданов
В „Утро в нашия град“ на 9 октомври ще видите

Предприемачи от България и цял свят си дават среща във Варна. Повече за дигиталната конференция InnoWave Summit 2018, ще разберем от организаторите Димитър Василев и Николай Петканов от Български Бизнес Форуми.


Група варненски музиканти и общественици подготвят благотворителен спектакъл за децата на Варна. Повече за представлението и за неговата цел, ще научим от авторите на проекта Радослава Димова и Стоян Бурназов – Бурназа.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с актьора Юлиан Костов, участвал в две от хитовите ленти, представени на МФФ „Любовта е лудост“ – „Син на друга майка“ и „Разговорът“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните телефонни линии на тв "Черно море" - 052/303-310 и 052/303-311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна