IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
ТВ-видео
16:32 | 17 октомври 2018
Обновен: 18:43 | 17 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 18 октомври

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 18 октомври

В „Утро в нашия град“ на 18 октомври очаквайте:


Китай, Америка и една търговска война. До къде ще стигнат влошените търговски отношения между двете държави? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


Ще бъде ли отворена автомагистрала “Хемус” при Игнатиево? Какви ще бъдат ползите за хората и бизнеса в региона от реализацията на големия инфраструктурен проект, ще разберем от кмета на община Аксаково и председател на Управителния съвет на Асоциация на Българските Черноморски общини инж. Атанас Стоилов.


Как варненският зоокът се подготвя за зимния сезон? За новите обитатели, инициативи и осиновяванията, ще ни разкаже директорът на парка – Иванка Стоянова.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с любимия на малки и големи актьор Герасим Георгиев – Геро.
Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна