Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 19 октомври
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 18 Oct 2018 | 14:13

В „Утро в нашия град“ на 19 октомври очаквайте:


За предизвикателствата пред професията на българския лекар и за поредните идеи на управляващите за нова здравна реформа - Разговор с един от най-изтъкнатите хирурзи у нас – началникът на клиниката по Гръдна хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" и председател на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз – проф. д-р Радослав Радев. 


Има ли връзката между безсънието и психичните заболявания, ще разберем от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“.


Черно море ще търси втора поредна победа в Първа футболна лига срещу Ботев Пловдив, а с поглед към върха в Трета лига, Спартак Варна гостува на Суворово. За тези и още предстоящи спортни събития през уикенда, ще научим от рубриката „Спортът на прицел“ с Илиян Койчев.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов със звездите на Варненския куклен театър – Гергана Господинова, Евгения Василева и Боян Стоянов, за участието им в VII-я Световен музикален куклен фестивал в Южна Корея, където представиха едно от хитовите заглавия от афиша на театъра – „Малки вълшебници“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )