IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
08:45 | 26 октомври 2015
Обновен: 03:24 | 25 март 2024

Любовен хороскоп за 26 октомври – 1 ноември 2015

Романтика, страст и възможност за нова любов

По материала работи: Деян Михайлов
Любовен хороскоп за 26 октомври – 1 ноември 2015

Какво искате да постигнете в любовта? От какво се нуждаете във вашата връзка? Това ще са само част от въпросите, които ще вълнуват различните зодиакални знаци през тази седмица. Вижте повече в любовния ни хороскоп.

Овен
Планетите ви дават своята подкрепа и това ще ви помогне да разкриете чувствата си или по-сериозните си намерения към вашата половинка. Ако има нещо, което сте крили досега от любимия човек, моментът е подходящ да го разкриете. Хубавото е, че той ще ви подкрепи, ще засили чувствата си към вас и ако е имало някакви бариери помежду ви, вече няма да ви пречат.


Телец
Ще се чувствате така, сякаш сте на крилете на любовта. Пълната Луна във вашия знак ще ви направи по-емоционално отворени, отколкото сте били досега. Споделете на любимия човек, как се чувствате. След петък вашите любовни желания ще станат реалност. Само си пожелайте силно и Вселената ще бъде на ваша страна.

Близнаци
Тази седмица ще бъде изпълнена с въпроси за обвързаните представители на зодията. Дайте си време и обмислете всичко много добре. Какво ви дава тази връзка? Любимият човек храни ли душата ви? Сексът секс ли е или просто физическо присъствие? Помислете и ако е необходимо поговорете с половинката си.

Рак
Социалният и любовният ви живот ще вървят повече от добре. След вторник ще се почувствате така, сякаш във всеки един момент може да разчитате на вашите приятели и любимия човек. Имате подкрепата на звездите, затова планирайте някаква романтична изненада за любимия човек и се насладете на любовната магия.

Лъв
Ще бъдете в светлината на прожекторите и това ще провокира желанието ви да покажете най-доброто от себе си пред любимия човек. За щастие ще ви бъде повече от лесно да го направите. Той ще бъде още повече запленен от личността ви. Но не се самозабравяйте и бъдете отдадени във връзката си.

Дева
Комуникацията с вашия партньор ще върви гладко. Лесно ще споделите вашите мечти и желания и това ще ви вдъхнови да направите връзката ви още по-интересна. Бъдете единни и се отдайте на повече време, в което да бъдете с любимия човек.

Везни
Тези от вас, които скоро са започнали някаква любовна авантюра, ще променят своите желания. Ще искате повече от секс и забавления. В любовта ще осъзнаете, че се нуждаете от повече сигурност и половинка до себе си, с която може да създадете красива и трайна връзка.

Скорпион
Пълната Луна в сектора на вашите взаимоотношения ще ви помогне да гледате реално на любовта и на връзката ви. В петък може да се радвате на една наистина романтична вечер. Ако сте самотни в любовта, вечерта е идеална за парти, на което може да срещнете вашата нова половинка.

Стрелец
Този четвъртък Луната ще е във вашия сектор на партньорството и ще помогне на вас и половинката ви да се свържете емоционално. Ще се почувствате така, сякаш може да разчитате за всичко на половинката ви. Въпреки това, не се оставяйте на рутината и се фокусирайте върху връзката ви, за да я направите по-интересна и вълнуваща.

Козирог
Ако се намирате във връзка, през тази седмица ще преосмислите любовния ви живот. Готови сте за по-сериозни стъпки. Периодът е подходящ за планирането на романтична почивка или отпразнуването на нещо специално, което се е случило между вас и любимия човек.

Водолей
Луната е във вашия сектор на романтиката и това открива пред вас нови възможности в любовта. Ще имате възможност да разкриете вашите чувства пред любимия човек, да се отдадете на романтика. Ако все още нямате половинка до себе си, звездите показват, че ще се появи някой, който силно ще развълнува сърцето ви.

Риби
Ще бъде лесно за вас да постигнете каквото желаете в любовта. Духовната връзка между вас и половинката ви ще бъде повече от силна. Въпреки това е добре да обръщате повече внимание на любимия човек, както и да разговаряте по-често за въпроси, които ви вълнуват. Ще успеете да постигнете баланс и в сексуален план.

Коментари

Новини Варна