IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
ТВ-видео
15:46 | 16 ноември 2018
Обновен: 13:30 | 15 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 19 ноември

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 19 ноември

В „Утро в нашия град“ на 19 ноември очаквайте:


900 лева ще бъде стартовата заплата на медицинските сестри у нас от догодина – достатъчно ли са и продължава ли недостига на медицински сестри у нас? Разговор с председателят на Регионалната колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи Райна Бояджиева.


Варненец разработи иновативен проект за учебен кораб. Повече за първата по рода си студентска разработка за подобряване на практическата подготовка на бъдещи морски кадри, ще разберем от автора на проекта - четвъртокурсникът и бъдещ механик от ВВМУ „Никола Вапцаров“ Светослав Георгиев.


В минутите за култура ще видите разговора Кирил Аспарухов с пловдивския художник Николай Няголов, за новата му изложба „Морски луни“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна