Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 21 ноември
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 20 Nov 2018 | 16:36

В „Утро в нашия град“ на 21 ноември очаквайте:


Отдалечава ли се днешната младеж и техните родители от вярата и защо бракът, като институция, все повече губи своя смисъл в съвременното общество, в което живеем, ще разговаряме навръх Деня на християнското семейство и младеж с Борислав Аврамов, отговарящ за мисионерската дейност и работа с младежта във Варненската и Великопреславска митрополия и с доц. Бойчо Бойчев, преподавател в катедра "Психология" към Варненски свободен университет "Черноризец Храбър“.


Как изкуството помага на деца в нужда? И още: как се развива най-старият български черноморски курорт, 110 години след основаването си, ще разберем от Елена Косева, управител на фондация "Св. Св. Константин и Елена" и изпълнителен директор на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“. 


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с младия гайдар Никола Георгиев, носител на редица престижни отличия.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )