IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
ТВ-видео
16:55 | 21 ноември 2018
Обновен: 23:42 | 23 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 22 ноември

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 22 ноември

*Няколко месеца паднало дърво стои пред един от големите блокове в квартал „Чайка“. Повече за проблема очаквайте в репортажа на Иван Барбов и оператора Веселин Чавдаров. 

 

*Европейската комисия задейства процедура за прекомерен дефицит срещу Италия. Ще отстъпи ли страната пред исканията на Евросъюза и има ли други държави, заплашени от рестриктивни  действия? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“. 


*Какво е общото между изкуството и дипломацията и как се развиват българо-турските отношения през последната година, ще научите от генералния консул на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе. 


*Потресаващата история на сто жени от село Беш бунар оживява в нов хитов роман. Повече за тази необикновена история ще разберете от автора на книгата Васил Гинев. 


*В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с певицата Сребрина Соколова, една от звездите в мюзикъла „Да пееш под дъжда“ от афиша на Варненската опера. 


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. 


Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна