Какво ще видите „Утро в нашия град“ на 7 декември
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 6 Dec 2018 | 16:32

В „Утро в нашия град“ на 7 декември очаквайте:


Варна отново ще бъде столица на капачките! Повече за акцията, ще разберем от Владислав Николов и Антония Антонова от сдружение „Аз Вярвам и Помагам“, които представиха България на най-големия доброволчески форум в света, провел се в руската столица Москва.


Има ли връзка между смартфоните и проблемите с психиката, ще научим от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“.


Световният елит в карате-киокушин се събира във Варна. Повече за двете големи първенства в най-твърдия стил в ДКС и за предстоящите поредни футболни сблъсъци у нас и в Европа – очаквайте в рубриката „Спортът на прицел“ с Илиян Койчев.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с нашата колежка от вестник и агенция „Черно море“ Ели Маринова, за нейната страст към рисуването. 


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )