IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
ТВ-видео
13:43 | 11 декември 2018
Обновен: 03:30 | 6 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 12 декември

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 12 декември

В „Утро в нашия град“ на 12 декември очаквайте:


Има ли бум на туберкулозно болни и какви опасности крие за здравето мръсният въздух, ще разберем от пулмолога доц. Христо Ганчев, управител на Специализираната болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания.


Може ли града да остане без приют и грижа за безстопанствените животни? Разговор със Светла Димитрова, председател на фондация "Анимал хоуп" - Варна и с Мария Радулова, председател на "Дружество за защита на животните".


Минутите за култура са посветени на отбелязването на 80-годишнината от рождението на първата дама на българското кино – неповторимата Невена Коканова. 


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна