IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
ТВ-видео
13:51 | 12 декември 2018
Обновен: 00:23 | 16 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 13 декември

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 13 декември

В „Утро в нашия град“ на 13 декември очаквайте:


Френският президент Еманюел Макрон раздаде щедри подаръци на протестиращите „жълти жилетки“. Колко това ще утежни бюджета и ще разклати ли стабилността в Европейския съюз? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


България е на 7-мо място в ЕС по поскъпване на имотите, a Варна изпраща 2018-а с ръст на сделките от близо 10%. Какви са очакванията за идната 2019 година и има ли опасност за нов "балон" на пазара? Разговор с Добромир Ганев, председател на Национално сдружение „Недвижими имоти“.


Колко ще ни струва посрещането на новата 2019 година на заведение или хотел във Варна, ще научим от Павлин Косев, председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите.


В минутите за култура ще разберем повече за XX юбилеен Национален конкурс „Празник на танца“. Очаквайте срещата на Кирил Аспарухов с главния организатор Франциска Йорданова и с премиер солиста на Софийската опера доц. Бисер Деянов, който бе председател на журито на конкурса.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна