Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 18 януари
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 17 Jan 2019 | 16:02

В „Утро в нашия град“ на 18 януари очаквайте:


За тайните арести и бурята в чаша вода. Каква е целта на последните промени в НПК, които забраняват на задържания да уведомява близки до 48 часа и не се ли отклонява общественото внимание от реалните проблеми на правоохранителната система у нас? Разговор с адвокат Бранимир Балачев.


Допустимо ли е телесното наказание на малчуганите? Как се отразява пошляпването на психиката на подрастващите и може ли да доведе до сериозни последствия при формирането на Аз-а, ще научим от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова.


В рубриката „Спортът на прицел“ с Илиян Койчев, насочваме мерника към Мелбърн с представянето на Григор Димитров на Аустрелиан Оупън и още – поредната обилна порция дербита, поднесени от футболна Европа и всички интересни спортни събития през уикенда от Варна и страната.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Александра Златева, носител на Голямата награда от IV Национален конкурс за рецитал „Вапцарови дни – Варна 2018“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )