Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 12 февруари
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 11 Feb 2019 | 14:14

В „Утро в нашия град“ на 12 февруари очаквайте:
 

Ще ни удари ли по джоба новата система за верификация на лекарствата и има ли опасност да затворят аптеките в малките населени места от областта, ще разберем от Рада Пехливанова, председател на Управителния съвет на Регионална фармацевтична колегия във Варна и от Живка Добрева, председател на Комисията по етика и качество към съсловната организация. 
 

Кои са „Делфините“ във Варна, какви кампании са реализирали до момента и какво ги мотивира да отделят от личното си време, за да помагат на напълно непознати, ще научим от Неда Недева, Габриела Чанова и Божидар Клоучек.
 

В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с писателя Драгомир Байчев – носител на Голямата награда на литературния конкурс „Развитие“ за романа си „Глиненият цар“.
 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )