Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 15 март
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 14 Mar 2019 | 12:52

В „Утро в нашия град“ на 15 март очаквайте:


Кои са последните тенденции при изработката на лекарствени продукти в Европа и света? Разговор с проф. д-р Йорг Брайткройц, президент на Международната асоциация за фармацевтични технологии APV. 


Как да се преборим с комплексите, ще разберем от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“. 

 

Цар футбол завладява спортния уикенд. Повече за мачовете „Дунав“ срещу „Черно море“, „Тополи 2010“ срещу „Спартак“ (Варна), поредните интригуващи сблъсъци в турнира за Купата на Англия и предстоящия жребий в Шампионската лига, очаквайте в рубриката „Спортът на прицел“ с Илиян Койчев.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с всестранно развитата Драга Дюлгерова за премиерата на новите й две книги – „Жълъди в шепите на бога“ и „Крилати срещи“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )