IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
20:16 | 9 юни 2017
Обновен: 23:29 | 10 април 2024

Дневен хороскоп за 10 юни

Какво вещаят звездите за съботния ден

По материала работи: Слав Велев
Дневен хороскоп за 10 юни

Овен През този ден не се захващайте с непознати дейности, в които нямате достатъчно опит. Проучете внимателно всички възможности и вероятности, за да се предпазите от грешки.

 

Телец През този ден ще ви се иска да заминете надалеч в търсене на приключения. Ще ви се наложи обаче, да потиснете тези си пориви, защото моментът изобщо не е подходящ за силови преживявания.

 

Близнаци Сега е добре да обърнете по-детайлно внимание на това, какво говорите и най-вече на това, как се изразявате. От това как ще ви разбере човекът с когото разговаряте зависят важни за вас отношения.

 

Рак През този ден направете сериозни усилия, за да забравите за проблемите, погледнете с други очи на случващото се и се забавлявайте. Нищо няма да ви попречи да го направите освен самите вие.

 

Лъв Днес ще сте склонни към харчене на пари, на много пари. Какво пък - поглезете се сега, но имайте мярка и знайте къде точно трябва да спрете.

 

Дева През този ден на излизане от вас проверете дали сте изключили всички ел. уреди. Бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети.

 

Везни През този ден ще ви се наложи да влезете в ролята на наставник. Положете усилия да вкарате в правия път ваш приятел или роднина. Задачата ви изобщо няма да е лесна, така че се запасете с много любов и нерви.

 

Скорпион През този ден може да се почувствате неловко. Нямате причина за това. Опитайте се да се усхмихнете и ще видите как лека полека хоризонтът ще стане по-светъл.

 

Стрелец През този ден избягвайте тълпите. Освен това не влизайте в спор с непознати. Изобщо – избягвайте всякакъв вид рисково поведение. Бъдете внимателни и се пазете.

 

Козирог През този ден е добре да се отнасяте с подобаващо внимание и отговорност дори и към най-незначителните неща. Не се знае дали нещо, което в момента смятате за маловажно, в последствие да се окаже от изключителна важност.

 

Водолей Приятелите са хубаво нещо, но напоследък сте занемарили роднините си. Времето може да охлади важни отношения, които после ще е трудно да „затоплите“.

 

Риби Предстои ви ден, в който ще проявите изключителна смелост. Все пак бъдете разумни. Спазвайте границите на разумното и не се вживявайте в ролята на жертва.

 

Четете още:Жената Близнаци в 10 изречения

 

Коментари

Новини Варна