IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
08:13 | 1 юли 2018
Обновен: 03:12 | 9 април 2024

Дневен хороскоп за 1 юли

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Дневен хороскоп за 1 юли

Овен
През този ден онези от вас, които от скоро са обвързани ще се учудят колко сериозно партньорът им възприема връзката. От вас не се изисква прекален ентусиазъм, просто бъдете себе си и това е достатъчно.


Телец
Това е ден, в който да празнувате свободата си. Изобщо не увесвайте нос и се захванете за всички положителни моменти в живота, които ни дава свободата.


Близнаци
Погрижете се да убедите половинката си, че любовта ви е незаменима. Това ще стане с действия а не с думи, дори не е с подаръци.


Рак
Това е ден за сбъдване на желания и мечти. Бъдете по-смели. Ще се учудите приятно, колко от  идеите ви ще бъдат посрещнати ентусиазъм от партньора ви.


Лъв
Денят обещава толкова много общуване, че е възможно да ви заподозрат в специални отношения с повече от един човек. Понякога репутацията е всичко, особено когато е пикантна. Не я разваляйте.


Дева
Това че вие сте в дадено настроение не означава, че другите са на същата вълна. Важното е да получите, това което искате от точния човек. Другото е без значение и не го взимайте присърце.

 

Везни
Днес ще очаквате доказването на правотата ви по даден въпрос. За съжаление ще трябва да изчакате още време докато това се случи, но дотогава се дръжте на ниво.


Скорпион
Този ден е добре всичко да бъде в разумен баланс. Редувайте умерено вино и любовта, като не прекалявате нито с едното, нито с другото. Почивните дни са затова!

 

Стрелец
Посрещнете първия ден на юли с по-голяма доза оптимизъм. Синоптиците обещават слънце, така че имате поне един повод за празнуване.


Козирог
Тази неделя дръжте езика зад зъбите си. Може да споделите информация, която да разкрие важна тайна за вас пред хора, които не трябва да знаят толкова много подробности за плановете ви.

 

Водолей
Колкото и да се опитвате да отричате някои неща днес ще ви се изпречват на всяка крачка и ще ви „бодат“ очите. По-добре не бягайте, а просто изживейте тога, което толкова настоятелно иска да влезе в живота ви.


Риби
Ненадминати сте в измислянето на оригинални идеи, но днес трябва да надминете себе си. Ако вдъхновението ви е изоставило просто бъдете себе си-това е достатъчна награда за партньора ви.

 

actualno.com

Коментари

Новини Варна