IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
ТВ-видео
11:40 | 4 декември 2019
Обновен: 18:50 | 17 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 5 декември 2019

ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 5 декември 2019

В „Утро в нашия град“ на 5 декември очаквайте:

 

Каузата да помагаш – за смисъла и силата на доброволчеството. И още – кога започва раздаването на хранителни продукти за нуждаещи се във Варна? Говори председателя на Областния съвет на БЧК в морската столица Илия Раев.


Решаването на проблема с безстопанствените животни във Варна – сложно уравнение с много неизвестни. Защо се стигна до пререкания между фондация „Лъки Хънт“ и затворилия общински приют в Каменар и кой отговаря за кастрацията на бездомните кучета в града? Говори Филип Ромбаут.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с учениците от балетната паралелка в НУИ „Добри Христов“ във Варна – Мариян Маринов и Естел Ебазерова.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директната ни телефона линия 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна