IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
ТВ-видео
17:06 | 5 декември 2019
Обновен: 17:02 | 23 април 2024

Какво ще видите „Утро в нашия град“ на 6 декември 2019

ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите „Утро в нашия град“ на 6 декември 2019

В „Утро в нашия град“ на 6 декември очаквайте:

 

Никулден във Варна – с какви събития ще бъде отбелязан празника в морската столица?


За любовта към морето и съвременните предизвикателства пред морската професия - говорят капитан Богдан Богданов и Свилен Крайчев от Българска морска камара.


110 години от рождението на своя патрон Никола Йонков Вапцаров чества едноименното Висше военноморско училище във Варна. Как ще бъде отбелязан празника на 7 декември? Говори началникът на ВВМУ флотилен адмирал Боян Медникаров.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с актрисата от ДТ „Стоян Бъчваров“ във Варна Даниела Викторова – за ролите й в постановките „Само за жени“ и коледната пиеса за деца „Джуджетата и обущарят“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директната ни телефона линия 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна