IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
16:45 | 29 ноември 2022
Обновен: 08:28 | 17 април 2024

Премиерът обеща: Няма да бъдете на студено и тъмно тази зима

Донев увери, че служебният кабинет ще гарантира сигурността на хората

По материала работи: Слав Велев
Премиерът обеща: Няма да бъдете на студено и тъмно тази зима

Служебният премиер Гълъб Донев се обърна към българските граждани от парламентарната трибуна с думите: Няма да бъдете на студено и тъмно тази зима.

"Това, което служебното правителство направи и ще продължи, докато не се излъчи редовен кабинет, е да се гарантира сигурността на хората", подчерта Гълъб Донев, предаде Bulgaria ON AIR.

В пленарната зала от "Продължаваме промяната" и БСП разкритикуваха служебния кабинет. От "Продължаваме промяната" упрекнаха служебния кабинет, че заради решението да не внесе нов бюджет българските граждани няма да получат увеличение на доходите през тежките зимни месеци. От БСП предложиха народните представители да се обединят зад пакет от антикризисни мерки

Според Донев е удобно да се атакува служебното правителство в момент, когато "то прави всичко възможно, за да минимизира ефектите от кризите, в които завари страната на 2 август тази година".

Коментари

Новини Варна