IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Икономика
09:20 | 7 февруари 2023
Обновен: 11:51 | 28 март 2024

Подвеждаща маркировка: Шофьор може да се забие в мантинелата

Случаят е от Русе

По материала работи: Ставри Таргов
Подвеждаща маркировка: Шофьор може да се забие в мантинелата

Снимка HelpBook

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха снимки от град Русе на подвеждаща маркировка на булевард:

"В тъмното и особено при намалена видимост пътната маркировка може да подведе всеки водач, който не познава пътя. Още при предишното полагане на маркировката ми направи впечатление, че е нужно да се начертае остров, който да бъде от помощ на водачите.

След скорошното полагане на нова маркировка този детайл е отново пропуснат. При каране в крайна лява лента в условия на мъгла водачът може да се подведе, като реши да следва маркировката, която го води право към мантинелата и знака, който разделя двата пътя.

Доста пъти тази мантинела е удряна и смятам, че сегашното положение на пътната маркировка е предпоставка за още подобни произшествия. Моля, направете проверка по случая, за да може проблемът да бъде разрешен скоро", съобщава Bgonair.bg.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Коментари

Новини Варна