IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
16:00 | 27 март 2023
Обновен: 18:53 | 25 март 2024

Подпалена умишлено кола тръгна сама и удари друг автомобил

Извършител на палежа е 20-годишен младеж

По материала работи: Ставри Таргов
Подпалена умишлено кола тръгна сама и удари друг автомобил

Подпалена умишлено кола в Айтос е тръгнала на собствен ход и се ударила в друга, паркирана в съседство, съобщават от полицията в Бургас.

Куриозният случай е от 24 март, но два дни по-късно полицията установила извършителя и той си признал.

Около 02.45 ч. на 24-ти в Районно управление Айтос е получено съобщение за горящ лек автомобил "Форд Фокус" с бургаска регистрация, собственост на 48- годишна айтозлийка.

Колата била паркирана на ул. "Иван Карагеоргиев" 1. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил. Установено е, че автомобилът е запален умишлено чрез заливане на предната му част с лесно запалима течност.

От пожара фордът самопотегля и се блъска в паркирания пред него Мерцедес С 180, собственост на 64-годишна айтозлийка, като предизвиква материални щети в областта на товарния отсек и задната част на купето.

В резултат на полицейските действия на служители от отдел Криминална полиция при ОДМВР – Бургас, и Районно управление – Айтос, е установен извършителят на палежа. Това е 20-годишен айтозлия, който направил пълни самопризнания и е задържан за срок до 24 часа, пише "24 часа".

Коментари

Новини Варна