Варна 17°
fallback
Спорт
10:30 | 8 декември 2022
Обновен: 23:20 | 29 април 2024

Nostrabet съветва как да създадете акаунт в BetMarket

По материала работи: Слав Велев

BetMarket е най-новият хазартен оператор за онлайн залози в България. Брандът е добре познат в индустрията, тъй като от края на миналия век разполага с наземни казина, които са ориентирани към бинго игрите. От скоро компанията получи лиценз за организиране на онлайн залози. Онлайн платформата е вече налична и играчите имат възможност да се регистрират. В този материал ще Ви обясним как да създадете BetMarket регистрация и какви стъпки да следвате. Създаването на регистрация ще позволи на потребителите да се докоснат до всички услуги, функции и опции, които предлага сайтът. Откриването на игрална сметка ще отключи и някоя от трите начални оферти за Спорт, Казино и Бинго. Този букмейкър дава заявка, че ще е различен, като предоставя повече стартови оферти от конкуренцията и продължава да промотира бинго игрите и в онлайн платформата си.

Регистрацията в сайта на Бетмаркет става за минутка-две. Процесът е лесен и не се налага да губите излишно време. Необходимо е да извървите няколко бързи стъпки, за да станете член на платформата. Първо трябва да отворите сайта. След това да намерите бутона „Регистрация“, който е оцветен в червено и е позициониран в горния десен ъгъл. След като го натиснете пред Вас ще се отворят пет регистрационни полета. В тях въвеждате потребителско име, имейл адрес за обратна връзка, парола, повторение на паролата и в последното избирате своето гражданство. В следващата стъпка е необходимо да добавите лична информация, която включва имена и фамилия по лична карта, ЕГН, телефонен номер, пощенски код, град, адрес, валута и промо код. Имайте предвид, че въвеждането на промо код в полето не е задължително условие за регистрация. Но ако впишете бонус кода MAXBONUS от Nostrabet, ще имате възможност да отключите всички актуални бонуси на букмейкъра, както и още специални награди. Играчите трябва да се съгласят и с условията и правилата за използване на сайта. При желание от Ваша страна можете да се абонирате за известия относно бонуси и актуални игри на оператора.

Ако сте въвели коректно цялата изискана информация, трябва да натиснете бутона за потвърждение. След като завършите регистрацията в сайта на БетМаркет, на посочения от Вас имейл адрес за контакт ще получите активационен линк и ще трябва да го последвате. Регистрацията на онлайн платформата става и през мобилно устройство или таблет. Необходимо е да имате добра връзка с интернет. Няма ограничения за използване на браузър или операционна система. 

След като откриете сметка, нашият съвет е да преминете процеса по верификация на акаунта Ви. Процедурата се следва от всеки онлайн хазартен оператор, тъй като са приети международни правила. Успешната верификация ще Ви позволи да изтеглите печалбите, без да срещнете проблеми. И при този процес Betmarket е различен и с различни условия. Операторът изисква от клиентите само да си направят селфи с телефона и да прикачат снимката към онлайн платформата. Разбира се, можете да преминете и през стандартната процедура, като заснемете двустранно документа Ви за самоличност. Не е необходимо да верифицирате акаунта Ви веднага след регистрация. Това може да стане и на по-късен етап. 

Ако срещнете проблеми след регистрация, или забравите паролата Ви, можете по всяко време на денонощието да се свържете с екипа по поддръжката. Те ще Ви съдействат за разрешаване на проблемите. Създаването на акаунт е задължително, за да грабнете някой от стартовите бонуси.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Автор на статията:
Слав Велев
съвети Nostrabet акаунт как да създадете акаунт в BetMarket BetMarket Бетмаркет
0 коментара