IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
14:30 | 28 март 2023
Обновен: 13:37 | 25 април 2024

Манчестър Юнайтед продължава да отказва оферти за Грийнууд

Нападателят бе обвинен в изнасилване, физическо насилие и контролиращо поведение от приятелката си Хариет Робинсън

По материала работи: Слав Велев
Манчестър Юнайтед продължава да отказва оферти за Грийнууд

Манчестър Юнайтед е отказал оферти от няколко клуба в Турция, желаещи неговите услуги, според „ The Athletic”.

Грийнууд бе обвинен за изнасилване, физическо насилие и контролиращо поведение срещу приятелката му Хариет Робинсън. Кралската прокуратура свали всички обвинения срещу звездата на Юнайтед, но сега той е подложен на вътрешно разследване от „червените дяволи“, което ще определи дали той ще се завърне на Олд Трафорд. Твърди се, че Грийнууд и Робинсън чакат бебе заради което двамата отново се събират заедно.

Въпреки драмата около него той е привлякъл интересът на няколко отбора от Турция, които биват отхвърлени от гранда. Грийнууд е готов на всичко, за да може отново да носи екипа на „червените дяволи“.

Грийнууд вече не е обвиняем, но засега не е върнат в първия отбор на "червените дяволи". От клуба обявиха, че ще проведат свое разследване, след което ще стане ясна съдбата му.

Младият нападател има договор с Юнайтед до лятото на 2025-а, а за последно носи екипа на "червените дяволи" на 22 януари 2022-ра.

Коментари

Новини Варна