Варна 14°
fallback
Живот
10:09 | 20 август 2018
Обновен: 18:46 | 4 май 2024

Печени червени картофи с горчица и мед

С невероятен вкус

По материала работи: Деян Михайлов

Продукти

450 г червени картофи 2 супени лъжици пресен лук, нарязан 2 супени лъжици масло, разтопено 1 супена лъжица мед 1 супена лъжица горчица 1 щипка сол 1 щипка черен пипер 2 стръка магданоз   Приготвяне

Намазнете тавичка за печене с малко мазнина. Нарежете картофите на едри парчета. Подредете ги на дъното. Покрийте с нарязания лук. Отделно в малка купичка смесете разтопеното масло, меда, горчицата, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте картофите с глазурата.    Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути. Малко преди да извадите, поръсете с магданоза.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback