Варна 16°
fallback
Живот
16:53 | 15 януари 2019
Обновен: 11:26 | 4 май 2024

Национал на Северна Ирландия мастурбира на улицата (СНИМКИ)

Гавин Уайт скандализира с поведението си след пиянска вечер

По материала работи: Пламен Янков

Футболният национал на Северна Ирландия Гавин Уайт предизвика грандиозен скандал, съобщи bTV. Нападателят на третодивизионния английски "Оксфорд Юнайтед" бе привикан на разпит в полицията заради видео клип, на който мастурбира на улицата след пиянски запой. На записа непристойни действия извършва и негов приятел.

 

От клуба вече обявиха, че започват разследване на инцидента от уикенда. Очаква се 22-годишния Уайт да получи последно предупреждение за дисциплинарно уволнение.

 

 

Мениджърът на Северна Ирландия - Майкъл О'Нийл, при когото футболистът записа официален дебют на 11 септември 2018 г., също реагира остро. "Знам, че от "Оксфорд Юнайтед" ще го накажат сурово. Очаквам санкция да наложи и футболната асоциация на страната."

 

Гавин получи подкрепа единствено от своя треньор Карл Робинсън. "Той е тих и уважителен млад човек, който е напълно опустошен от тази история. Искрено съжалява за стореното. Явно е пил твърде много. Без значение дали става въпрос за футболист или не, това поведение е напълно неприемливо. Ще говоря с него и ще му напомня недвусмислено за неговите отговорности".

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback