Варна 13°
fallback
Живот
11:46 | 26 февруари 2015
Обновен: 02:58 | 20 май 2024

Цветът на очите показва характера ви

Затова гледайте хората в очите, съветват учени

По материала работи: Юлиян Атанасов

Цветът на очите казва повече за нас, отколкото си мислим. Можем да разгадаем от части характера на човек, ако забележим цвета на очите му. Ето и какво казва той: Зелени очи Хората със зелени очи обикновено са принципни и умеят да постигат целите си. Те знаят какво искат и вървят непоколебимо към изпълнението на плановете си. Зеленооките хора се ползват с авторитет и са способни да се противопоставят на трудностите. Често са добри професионалисти, но почти никога лидери. Не е лесно да ги разгадаеш, но самите те лесно разпознават хората. Зеленооките са меки и безконфликтни личности. Много са верни, но се затрудняват да открият идеалния партньор, заради твърде високите си изисквания.

Кафяви очи Хората с кафяви очи са много енергични. В тях бушуват страст и енергия. Те са дейни, но и хазартни по натура. Родени лидери, които се стремят към победа. Притежателите на кафяви очи са сексуални и чувствени и бързо привличат симпатиите на околните. Те са избухливи и дори агресивни, но пък тези им изблици бързо утихват.

Светло-кафяви очи Хората със светло-кафяви, орехови очи са по-чувствителни и скромни, трудолюбиви са и са свикнали да разчитат само на себе си. Те винаги имат много приятели, защото трудно влизат в конфликти.

Светлосини очи Хората със светлосини очи са романтични натури, много чувствителни, мечтателни и раними. Приемат присърце всичко и това ги прави капризни, сантиментални и склонни към депресии.

Ярко сини очи Хората с ярко сини очи обаче са почти пълна противоположност. По принцип те са жестоки, изключително целеустремени, взискателни към себе си и към другите и вечно търсят разнообразие.

Със сиви очи Сивооките хора са изключително трудолюбиви. Те са уравновесени, умни и практични. Отличават се с трезва преценка и това ги прави стабилни личности. Имат блестящ ум, но слабо развита интуиция.

Сиво сини очи Хората със сиво-сини очи знаят какво точно искат и твърдо отстояват интересите си. В същото време успяват да са спокойни и честни, независимо от обстоятелствата.

Сиво зелени очи Притежателите на очи със сиво-зелен цвят са съвестни и трудолюбиви. Изключително прагматични личности, които имат напълно реален поглед върху живота.

Жълтеникави очи Хората, които имат жълтеникави очи се срещат доста рядко. Тяхната непредвидимост минава всички граници. Тези, които са влезли в черния им списък, изпитват на гърба си цялата им негативна сила. Но с приятелите си те са най-добрите хора на света.

 

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback