Варна °
fallback
Живот
08:35 | 24 декември 2015
Обновен: 02:32 | 21 юни 2025

Рецепта за Бъдни вечер: Салата с цвекло, ядки и семена

По-различна вкуснотия за празничната трапеза

По материала работи: Деян Михайлов

Продукти:

  1 глава червено цвекло, настъргана 2 чаши орехи, начукани 1 супена лъжица слънчогледови семки 3-4 скилидки чесън, смлени 1 щипка сол 1 чаена лъжичка оцет балсамико 1 супена лъжица зехтин   Приготвяне:   Сварете цвеклото. След това го настържете. Смесете цвеклото с ядките, семената и подправките. Разбъркайте и сервирайте салатата охладена.

 

Още рецепти прочетете в Az-jenata.bg

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback