Варна °
fallback
Живот
09:46 | 12 февруари 2016
Обновен: 02:38 | 14 май 2025

Пилешки бутчета по рецепта на Гордън Рамзи

Рецепта на деня

По материала работи: Деян Михайлов

Продукти: 4 големи пилешки бутчета бучка масло 2 супени лъжици сос Уорчестър За маринатата: 1-2 люти чушки 3 скилидки чесън половин чаена лъжичка канела 1 чаена лъжичка индийско орехче прясно смлян черен пипер малко сол 5-6 стръка мащерка зехтин

Приготвяне: Смелете всички съставки в кухненски робот, а след това намажете добре пилешките бутчета. Оставете ги да престоят с маринатата, около час. След това в тиган загрейте малко масло и запържете леко бутчетата заедно със соса Уорчестър (около 10 минути). Сложете ги в тавичка отново с малко масло и покрийте с фолио. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност. Накрая премахнете фолиото и запечете до образуването на коричка. Сервирайте с гарнитура от ориз или по ваш избор.

 

az-jenata.bg

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback