Варна 17°
fallback
ТВ-видео
16:55 | 12 февруари 2018
Обновен: 02:09 | 30 април 2024

В "Утро в нашия град" на 13 февруари ще видите

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Слав Велев

Кой ще има последна дума за това дали да има камери в детски градини и кои са основните моменти в новите критерии за прием на първолаци във Варна? Разговор с Лилия Христова, директор на дирекция „Образование и младежки дейности“ в община Варна.

 

Какво представлява приемната грижа и може ли да бъдеш родител на заплата, ще разберете след 8 часа от репортажа на Иван Барбов и оператора Десислава Димитрова от дома не едно варненско приемно семейство.

 

Какво е необходимо да станеш приемен родител и само парите ли имат значение? Разговор в студиото с Анна Конукова, началник отдел „Закрила на детето” към дирекция „Социално подпомагане“ – Варна и с Валентин Пранджев, администратор на проект „Приеми ме 2015“. ‎

 

Какви възможности за развитие предоставя международна неправителствена организация JCI, обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят, ще разберем от Радослав Георгиев и Данаил Пенев, президент и вицепрезидент на организацията във Варна за календарната 2018 година.

 

В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с художника Диян Димитров и Надя Делчева, организатор на модула „Арт Клас Наздраве“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback