IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Пътна обстановка
16:30 | 25 март 2023
Обновен: 15:44 | 18 април 2024

На старта на сезона: Моторист се блъсна в трактор, кола помете мотористка

Временно бе затворен за движение пътя Разград - Кубрат

По материала работи: Слав Велев
На старта на сезона: Моторист се блъсна в трактор, кола помете мотористка

Снимката е илюстративна

На старта на мотосезона за 2023 г. моторист се блъсна в трактор, а кола помете мотористка.

Заради инцидента временно бе затворен за движение пътя Разград - Кубрат. По първоначални данни моторист се е блъснал в трактор в района на село Каменово. Обходният маршрут за превозни средства е Разград - Побит камък - Острово - Брестовене - Кубрат.

По-рано днес пътен инцидент с мотор стана и в района на Бачково.

Кола блъсна мотористка на пътя. Линейка незабавно е пристигнала на мястото и е откарала жената в болница. Пострадалата е със силни болки в рамото.

Топлото време изкара мотористите на пътя в първия уикенд след откриване на мотосезона. Движението на пътя Пловдив-Смолян е изключително натоварено.

10 хиляди души откриват мотосезона в София днес. Шествието е по няколко централни булеварда. Къде имаше затруднение в движението днес.

До 17 часа е забранено влизането на пътни превозни средства по южното плътно на Околовръстния път, в участъка между "Александър Пушкин" и пътен възел "Бояна". До 17:30 часа автобусите с номера 63 и 111 се движат по частично променени маршрути. Участниците са в добро настроението. Призивите към всички е да карат внимателно и да бъдат търпеливи.

Мотото на тазгодишното издание е "Пази мотористите, и тях някой ги чака вкъщи".

Коментари

Новини Варна