IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Хороскопи
10:20 | 2 февруари 2023
Обновен: 10:42 | 16 април 2024

Хороскоп за 3 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 33,27,0,2,37,1

Телец
Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 18,25,35,17,13,34

Близнаци
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 10,16,30,29,1,8

Рак
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Харчите пари за лични неща. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 10,43,41,7,36,8

Лъв
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 38,12,32,11,5,26

Дева
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание и на хората в дома си. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 27,29,18,23,6,45

Везни
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Везни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 2,28,18,5,24,6

Скорпион
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 39,41,38,46,26,13

Стрелец
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 8,25,28,30,23,22

Козирог
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 9,7,12,22,27,19

Водолей
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В петък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 14,45,34,7,38,3

Риби
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 13,30,0,5,20,45

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна