IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 27 март 2023
Обновен: 17:20 | 20 април 2024

Хороскоп за 28 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Вторник е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Овните. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 34,46,12,15,33,5

Телец
Вторник ще внесе известно вълнение сред Телците. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Във вторник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 11,31,7,34,42,6

Близнаци
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 24,18,38,34,7,11

Рак
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 13,36,29,11,42,22

Лъв
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Голяма част от Лъвовете са завладени от мисълта за материални загуби. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 26,25,21,39,11,38

Дева
Във вторник не се претоварвайте. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 26,4,42,37,34,38

Везни
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 22,33,7,21,25,30

Скорпион
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 36,46,34,0,5,9

Стрелец
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 3,8,17,11,33,5

Козирог
Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Утре ще трябва да споделите чувствата си. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Вторник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 40,10,27,22,25,9

Водолей
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Във вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. През вторник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 29,27,33,32,42,18

Риби
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Утре определено не Ви е ден за харчене. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Във вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 41,27,5,36,18,14

Znacite.com

Коментари

Новини Варна