IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
10:36 | 14 юли 2020
Обновен: 08:54 | 20 април 2024

Управител на кръчма уби празнуващ клиент

Пиянската свада се разразила в Свищов

По материала работи: Ставри Таргов
Управител на кръчма уби празнуващ клиент

38-годишен мъж от Свищов е обвинен за смъртта на 45-годишен свой съгражданин. В хода на разследването са събрани данни, че на 12 юли тази година в заведение в Свищов той умишлено е причинил смъртта на по-възрастния мъж.

 

След доклад на материалите в прокуратурата е привлечен като обвиняем, задържан е за 72 часа, съобщиха от полицията.


Драмата се разиграла в събота вечерта, когато в механата празнували баща и двамата му синове, заедно с приятели. Мъжете са зърнопроизводители и поливали края на жътвата. На съседна маса се забавлявали компания от млади дами.

 

След като посетителите в кръчмата пийнали, започнали закачки, които прераснали в свада. Семейството решило да си тръгва, но докато плащали сметката, започнал юмручен бой между сина на стопанката на заведението и бащата клиент.

 

Той бил повален на земята, след което един от синовете му влязъл в спор със собственичката, която също била набита. Един от синовете на проснатия на земята баща се навел над него да провери какво е състоянието му.

 

Той получил два удара в лицето с крак от младия управител на кръчмата. Ритниците се оказали фатални и клиентът издъхнал.

 

Още крими новини на Dnes.bg

Коментари

Новини Варна