IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
15:36 | 7 април 2020
Обновен: 18:20 | 17 април 2024

Младеж помете възрастна жена на пътя

Движела се опасно по платното

По материала работи: Борис Проданов
Младеж помете възрастна жена на пътя

Жена е загинала при пътно произшествие край тетевенското село Български извор, съобщиха от полицията.

 

В районното управление в Тетевен на 6 април около 3.40 часа е постъпил сигнал за пешеходка, която се движи опасно по средата на пътното платно на изхода на селото. На мястото е изпратен екип на полицията, който е открил в лявата пътна лента труп на жена с видими следи от пътнотранспортно произшествие.

 

Открита е и регистрационна табела на автомобил. Установено било, че тялото е на 71-годишна жена от селото, която през деня била напуснала дома си в неизвестна посока.

 

Малко по-късно в участъка в Български извор се е явил 20-годишен мъж от село Кирчево, който е заявил, че е управлявал лекия автомобил при произшествието. В него имало и пътник - 17-годишно момиче.

 

Двамата са тествани с техническо средство за наличие на алкохол, като пробите им са отрицателни. Взета им е и кръв за изследване за наличие на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна