IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
11:30 | 22 октомври 2020
Обновен: 21:45 | 16 април 2024

Здрав-прав мъж на 40 г. загуби битката с COVID-19

Рекорден за областта брой новозаразени отчита Областният кризисен щаб в Хасково

По материала работи: Слав Велев
Здрав-прав мъж на 40 г. загуби битката с COVID-19

Рекорден за областта брой новозаразени с COVID-19 отчита Областният кризисен щаб в Хасково. За последното денонощие са били регистрирани 23 случая на коронавирусна инфекция. Двама са починали и един е излекуван, предаде "Дарик".

 

 

Най-голям е броят на инфектираните в община Хасково - 14 души. Положителни тестове са дали и жители на общините Димитровград, Свиленград и Минерални бани.

 

 

Починал е вчера мъж на 73 г. от община Хасково, който е бил приет в МБАЛ-Хасково на 20 октомври. Той е имал хронично неврологично и сърдечно заболяване. Вторият починал вчера е мъж на 40 г. от община Димитровград. Той е бил диагностициран на 19 октомври и приведен в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково. Към момента няма информация за придружаващи заболявания.

 

 

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към днешна дата, са 442. Общо хоспитализираните са 32-ма. На домашно лечение са 140 души, починали са 32-ма, а излекувани са 240 човека, обобщават от щаба.

Коментари

Новини Варна