IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:08 | 10 април 2020
Обновен: 02:22 | 11 април 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Скорпион

Избягвайте да се въодушевявате

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще бъдете съпричастни към специални и радостни събития в живота на жена, родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци или с такъв асцедент. 
 

Младите жени Скорпион ще имат успешна седмица за развитие на домашните си дела, за ремонти и подобрения в дома си и за всичко, което е важно за тях в този момент. 
 

По-трудно ще бъде за тези от вас, които имат стопанство или се грижат за имот извън населеното място, където е основният ви дом. 
 

Там могат да възникнат неочаквани неприятни ситуации, които да предизвикат спорове и конфликти с други хора или да ви разочароват по някакъв начин. 
 

През тази седмица избягвайте да сте прекалени оптимисти относно развитието на финансовите си дела. 
 

Избягвайте да се въодушевявате от различни предложения, тъй като ще сте уязвими от нереален поглед върху нещата, от някакъв вид измама или манипулация, които да ви причинят загуба. 
 

Като цяло паричните ви дела ще са непредсказуеми, но това не означава че трябва да бъдете наивни и да приемате всичко на доверие. През седмицата интересно развитие ще има любовният живот на младите мъже Скорпион, особено на тези, които ще създадат нова връзка през тези седем дни.

 

Коментари

Новини Варна