IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:32 | 23 октомври 2020
Обновен: 22:21 | 16 април 2024

Един за друг! И най-добрите зодиакални комбинации са…

По материала работи: Ставри Таргов
Един за друг! И най-добрите зодиакални комбинации са…

Често при запознанство се питаме кой от коя зодия е – банална, но всъщност доста интересна информация, която може да подхрани надежди или да спести проблеми. Вижте кои зодии си подхождат - най-добрите комбинации!
 

 

ОВЕН
21 март – 19 април

 

ТЯ
Жената Овен има ясни очаквания и ги изразява гласно. Тя не е от тези, които мечтаят за принца от приказките. Намеренията й са откровено плътски. Без комплекси, тя търси силен мъж и се стреми към сексуално удовлетворение.

 

 

ТОЙ
Мъжът Овен е активен и енергичен. Той притежава сексуална издръжливост и не страни от разнообразяването в секуалните практики. Може да се превърне в истински сексуален маратонец.
Най-добри комбинации – с Лъв и с друг Овен.
 
ТЕЛЕЦ
20 април – 20 май

 

ТЯ
Жената Телец е богинята на любовта. Сексуалната наслада е един от най-важните елементи в живота й. Стимулират я шоколадът, шампанското, еротичните парфюми и... желанието в мъжките очи. Тя се нуждае от чаровен партньор, но не прекалено съблазнителен, защото е ревнива. Това е и причината за края на някои от връзките ù.

 

 

ТОЙ
Мъжът Телец иска всичко да види, да докосне, да опита. Сякаш са му нужни 12 ръце и 4 усти, за да задоволи жаждата си за еротични усещания.
Най-добри комбинации – с Козирог и Дева.

 

 

БЛИЗНАЦИ
21 май – 21 юни

 

 

ТЯ
Жените Близнаци наистина имат две лица – веднъж изглеждат фригидни, друг път – направо нимфоманки. Те се нуждаят от партньор, който умее да поддържа разговора часове наред и най-вече да казва интересни неща. И преди, и след секса.

 

 

ТОЙ
Мъжът Близнаци е подвластен на комуникацията, от която жизнено се нуждае. С патньорката изгражда интимна връзка, изпълнена с разнообразие, дръзки еротични есемеси, сексуални играчки и игри.
Най-добри комбинации – с Лъв и Стрелец.
 


РАК
22 юни – 22 юли

 

 

ТЯ
Жената Рак е много взискателна. Тя се нуждае от внимание и грижа, от мили жестове – само така партньорът й ще успее да я задържи. В същото време тя може да се адаптира към всеки тип мъж и сексуалност. Ракът е най-гъвкавият зодиакален знак в това отношение.

 

 

ТОЙ
Мъжът Рак е необикновено чувствителен, емоциите му са неприкрито силни. Той има нужда да се увери, че любовта му е споделена, преди да премине към сексуални отношения.
Най-добри комбинации – с Телец, Лъв и Скорпион.

 

 

ЛЪВ
23 юли – 23 август

 

 

ТЯ
Жената Лъв мрази посредствеността. За нея идеалният мъж трябва да има добро социално и финансово положение, за да може да задоволи желанията й. Нейният сексуален плам се поддържа от усещането за власт над партньора.

 

 

ТОЙ
Мъжът Лъв има нужда да блести като Слънцето. От него могат да се очакват подвизи в леглото. Още по-добри изяви би имал, ако партньорката му показва възхищението си.
Най-добри комбинации – с Овен, с друг Лъв, Везни и Близнаци.

 

 

ДЕВА
24 август – 22 септември

 

 

ТЯ
Макар да изглежда пример за овладяност, жената Дева може във всеки момент да се поддаде на силни еротични пориви. Промяната настъпва за секунди. Тя умее най-добре от всички да използва атрибутите си, за да постига своите цели.

 

 

ТОЙ
Мъжът Дева е изпълнен с желание да бъде от полза. Той прави всичко възможно да задоволи потребностите на партньорката си. Незаменим е в еротичния масаж – докосването на ръцете му е вълшебно.
Най-добри комбинации – с Рак и Везни.

 

 

ВЕЗНИ
23 септември – 22 октомври

 

 

ТЯ
Жената Везни харесва страстните любовни връзки, фината еротика. Нейният партньор трябва да е доста сръчен и нежен, тъй като тя не обича недодяланите жестове. Освен това е добре да й показва, че я цени.

 

 

ТОЙ
Мъжът Везни – каква класа! Той е майстор на еротичните изживявания, които ще задържат партьорката му като с магнит. Освен това създава приятна естетична атмосфера.
Най-добри комбинации – със Скорпион, с Лъв и с друга Везна.

 

 

СКОРПИОН
23 октомври – 22 ноември

 

 

ТЯ
Жената Скорпион е най-съблазнителната в целия зодиак. В сексуално отношение тя създава впечатление за пълна готовност, но всъщност не може да бъде приближена лесно. Тя наблюдава как кандидатите й се състезават за нея и чака победителя.
ТОЙ
Мъжът Скорпион е страстен партньор. Чарът му изпълва атмосферата и жените сами му се предлагат. Тези, които смятат, че сексът с него отваря врата към личността му, грешат – той си остава загадка.
Най-добри комбинации – с Телец, Лъв и друг Скорпион.

 

 

СТРЕЛЕЦ
23 ноември – 21 декември

 

 

ТЯ
Жената Стрелец обича секса, но мрази рутината, която може да убие страстта. Тя очаква партньор, който може да й каже и покаже нещо ново. За нея животът е прекалено кратък, за да се изживяват все едни и същи истории.

 

 

ТОЙ
Мъжът Стрелец е авантюрист. Неговата потребност от свобода, в това число и сексуална, няма равна на себе си. С него партньорката му може да изживее неповторими еротични моменти.
Най-добри комбинации – с Везни и Скорпион.

 

 

КОЗИРОГ
22 декември – 20 януари

 

 

ТЯ
Жената Козирог няма нужда от увертюри – само един пламенен поглед или еротична дума и възбудата й нараства. Все пак се чувства по-добре, ако партньорът се стреми към сериозна връзка. Сексът за една нощ не е за нея.

 

 

ТОЙ
Мъжът Козирог обича да владее положението. Партньорката му ще трябва да приеме доминацията му и в леглото, и в живота изобщо.
Най-добри комбинации – с Риби и Рак.

 

 

ВОДОЛЕЙ
21 януари – 19 февруари

 

 

ТЯ
За жената Водолей сексът е средство да свърже емоциите и тялото си по хармоничен начин. Често тя успява да изрази личността си именно чрез любовта и желанието, което изпитва. Възможно е да заговори за секс още при първата среща – това е тест за партньора.

 

 

ТОЙ
Мъжът Водолей е ексцентричен. Той обича да открива все нови и нови страни на сексуалността, необичайни начини да достигне до удовлетворение. Въображението му е плодовито и подхранва силния му еротичен потенциал.
Най-добри комбинации – с Овен и Близнаци.

 

 

РИБИ
20 февруари – 20 март

 

 

ТЯ
Жената Риби е истинска фея – тя учудва с романтизма си, с богатата си фантазия. В същото време нейният стремеж да изживява приказка всеки път, когато е в леглото с някого, може да уплаши не един мъж.

 

 

ТОЙ
Мъжът Риби е чувствителен и непредсказуем. Той може да е много внимателен към партньорката си, както и да я доведе до отчаяние.
Най-добри комбинации – с Рак и Водолей, съобщава "Монитор".

 

 

Източник: rozali.com

Коментари

Новини Варна