IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
12:59 | 30 март 2020
Обновен: 10:49 | 19 април 2024

Огнеборци гасиха 5 пожара във Варненско

Пламнаха и 2 автомобила в кв. "Левски"

По материала работи: Ставри Таргов
Огнеборци гасиха 5 пожара във Варненско

5 са регистрираните пожари с преки материални щети през през последните 2 дни, съобщават от полицията във Варна.

 


На 29.03. т.г., около 00:40 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от къща, намираща се на бул. «Осми Приморски полк» във Варна. Няма пострадали хора.

 

Причината за инцидента е умишлено запален огън. Унищожени са покривна конструкция – 15 кв. м, мебели, електрически уреди, домашно имущество, врати и прозорци, опушени са 200 кв. м стени.

 

На 29.03. т.г., около 02:10 часа, е постъпил сигнал за пожар в л.а. «Фолксваген» и л.а. «Сеат», намиращи се в ж.к. «Васил Левски». Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява.

 

Унищожени са предните части на двата автомобила.

 

На 27.03. т.г., около 13:00 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Генерал Колев» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са вентилаторна печка, холна маса, килим, опушени са 100 кв. м стени.

 

На 28 и 29.03. т.г., са постъпили два сигнала за пожари в ПВЦ контейнери, намиращи се във Варна. Причините за инцидента се изясняват. Унищожени са три контейнера за отпадъци.

 

11 са регистрираните пожари без преки материални щети през посочения период – в сухи треви, в отпадъци и в контейнери за отпадъци, на терасата на жилище; 1 е регистрираният случай на оказана техническа помощ.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна