IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
15:39 | 6 юли 2020
Обновен: 06:00 | 28 март 2024

Пежо удари дете с тротинетка във Варна

За 3 дни са пострадали и четирима велосипедисти

По материала работи: Ставри Таргов
Пежо удари дете с тротинетка във Варна

На 04.07. т.г. около 16:20 часа в местност «Евксиноград» е възникнало ПТП. 37-годишен водач на л.а. «Пежо» удря с дете, управляващо тротинетка. Вследствие на инцидента момиченцето е получило контузия на глава, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 

На 05.07. т.г. около 11:10 часа на кръстовището на ул. «Георги Петлешев» и бул. «Васил Левски» във Варна е възникнало ПТП. 71-годишният водач на л.а. «Опел» по време на движение не спазва разпоредбите на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска велосипедист.

 

Вследствие на инцидента мъжът (49 г.) получава контузия на коляно, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

На 04.07. т.г. около 18:50 часа на Крайбрежната алея е възникнало ПТП. Неустановен към момента водач на мотоциклет предприема маневра за изпреварване и блъска велосипедист, който залита и пада върху л.а. «Мицубиши», спрял в колона от автомобили.

 

Вследствие на инцидента мъжът (63 г.) получава контузия на ръка, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

На 03.07. т.г. около 18:30 часа между с. Припек и с. Слънчево е възникнало ПТП. Неустановен към момента водач на автомобил по време на движение блъска велосипед.

 

Вследствие на инцидента водачът на ППС (51 г.) получава контузия на гръден кош, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

На 03.07. т.г. около 19:25 часа на кръстовището на ул. «Боян Бъчваров» и ул. «Петър Николов 47-годишният водач на л.а. «Шевролет» при завой наляво, не пропуска и блъска велосипед.

 

Вследствие на инцидента водачът на ППС (55 г.) е получил контузия на глава, прегледан е и освободен, без опасност за живота, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна