IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
14:18 | 13 юли 2020
Обновен: 07:17 | 10 април 2024

Верижна катастрофа с 3 автомобила стана на бул."В.Левски" във Варна

Пострадала е водачката на една от колите

По материала работи: Ставри Таргов
Верижна катастрофа с 3 автомобила стана на бул."В.Левски" във Варна

На 10.07. т.г. около 07:40 часа на кръстовището на бул. «Васил Левски» и бул. «Осми Приморски полк» във Варна е възникнало ПТП. 40-годишният водач на т.а. «Ивеко» поради движение с несъобразена скорост,застига и блъска л.а. «Фолксваген», който изчаква на червен сигнал на светофарната уредба.

 

От своя страна втория автомобил се измества и блъска л.а. «Тойота».

 

Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (56 г.), която е получила контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

На 12.07. т.г. около 14:20 часа на пътя от с. Старо Оряхово за с. Шкорпиловци е възникнало ПТП. 19-годишният водач на л.а. «Тойота» поради неспазване на достатъчна дистанция застига и блъска л.а. «Хюндай».

 

Вследствие на инцидента са пострадали пътници от двата автомобила (непълнолетно момиче от Старо Оряхово и мъж на 45 г.), които са получили контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота.


- На 10.07. т.г. около 12:30 часа на входа на с. Страшимирово 44-годишната водачка на л.а. «Ситроен» по време на движението си нарушава хоризонталната маркировка и предприема маневра за изпреварване и блъска л.а. «Тойота», който се движи в същата посока.

 

Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (22 г.), която е получила контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

На 10.07. т.г. около 16:30 часа в Девня е възникнало ПТП. 18-годишната водачка на л.а. «Пежо» по време на движение губи контрол над МПС и се преобръща странично извън пътя.

 

Вследствие на инцидента е пострадала пътничка (42 г.) от автомобила, която получава контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна