IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
15:50 | 19 октомври 2020
Обновен: 16:36 | 15 април 2024

Блъснаха пешеходец на пътя за Оброчище

Двама мотоциклетисти пострадаха при ПТП във Варненско

По материала работи: Ставри Таргов
Блъснаха пешеходец на пътя за Оброчище

На 17.10. т.г. около 12:00 часа на пътя от с. Старо Оряхово за Бургас е възникнало ПТП. Водачката на «Дачия» на 24 г. от Айтос по време на движение поради несъобразена скорост при десен завой губи контрол над автомобила и се преобръща в дере.

 

Вследствие на инцидента жената и нейния спътник (33 г.) получават контузии, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

 

Пак на 17.10. т.г. около 20:00 часа на пътя от Варна за с. Оброчище 58-годишният водач на «Опел» по време на движението си блъска пешеходец, намиращ се на пътното платно.

 

Вследствие на инцидента мъжът (58 г.) получава фрактури на глезени, ребра, травма на бял дроб и контузия на глава, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, няма опасност за живота.

 

По случая има образувано досъдебно производство.

 

На 16.10. т.г. около 08:15 часа на ул. «Девня» 51-годишният водач на мотоциклет «Хонда» при неразрешено изпреварване на колона от автомобили, застига и блъска отзад «Мерцедес».

 

Вследствие на инцидента мъжът получава контузия на десен крак, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

На 16.10. т.г. около 22:15 часа на АМ «Хемус» 34-годишният водач на товарно "Рено" при престрояване от дясна в лява пътна лента не пропуска и става причина за това водачът на мотоциклет «Сузуки» да предприеме спасителна маневра.

 

В резултат на това моторът се блъска в разделителна мантинела.

 

Вследствие на инцидента водачът на второто МПС (34 г.) получава фрактура на десен глезен и подбедрица, настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна