IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
16:20 | 11 октомври 2020
Обновен: 02:22 | 28 март 2024

Никол Кидман проговори за брака с Том Круз

Двамата бяха женени 11 години

По материала работи: Ставри Таргов
Никол Кидман проговори за брака с Том Круз

Никол Кидман проговори за брака си с Том Круз за първи път от много време насам.
 
Двамата бяха женени 11 години - от 1990 г. до 2001 г. Тя сподели, че докато двамата се снимали във филма "Eyes Wide Shut" на Стенли Кубрик, който излиза през 1991 г., нещата между тях вървели прекрасно.
 
"Ние обичахме да работим с него. Снимахме този филм 2 години. Имахме 2 деца и живеехме основно в каравана в терен на студиото. Правихме си спагети, тъй като Стенли обичаше да хапва с нас понякога. Работихме с най-добрия режисьор, учихме неща за живота си и се наслаждавахме на живота си по време на снимките", обяснява тя пред списание "New York Times".
 
Трябвало е филмът да бъде заснет за около 3 месеца, но снимките непрекъснато се проточвали. В "Eyes Wide Shut" се засяга темата за изневярата, но актрисата твърди, че тогава двамата с Том са били щастливо женени и това не е повлияло на брака им.
 
"Ходихме на картинг след тези сцени. Наемахме някое място и ходихме да се състезаваме в 3 ч. сутринта. Не знам какво друго да кажа. Може би нямам възможността да погледна назад и да анализирам всичко. Или не искам", разкрива Кидман.

 

Teenproblem.net

Коментари

Новини Варна