IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новина на деня
11:06 | 29 септември 2020
Обновен: 19:05 | 22 март 2024

Варненка, майка на 4 деца, се хвърли с колата си в дълбоко дере в Гърция

Мистерии витаят около "самоубийството" на 30-годишната Миглена Стоянова-Мусхонас

По материала работи: Ставри Таргов
Варненка, майка на 4 деца, се хвърли с колата си в дълбоко дере в Гърция

Шокиращо самоубийство на българка, майка на 4-ри деца, разтърси Гърция. 30-годишната Миглена Стоянова-Мусхонас, родом от град Варна, сложи край на живота си, като се хвърли с автомобил в 70-метрово дере на провинциалния път между Каланос-Комбигади на община Еримантос, Патра.

 

Миглена оставя след себе си 4 деца сирачета - на 11, 8, 7 години и 6-месечно бебе.

 

30-годишна майка е починала от сериозни наранявания на гърдите и корема.

 

Причините довели я до това крайно решение са обвити в мистерия, според майка й Кремена Петрова, която също от 12 години живее в Гърция.

 

„Пристигнах през януари 2008 година в Гърция, а през май дойде и дъщеря ми, която се установи при мен. По-късно се запозна със съпруга си.

 

През 7-годишния си брак до момента отглеждат 4 деца. Една дъщеря на Миглена и три от брака им”, разказва пред в. „Труд” опечалената майка.

 

Свидетел твърди, че е видял жената да плаче малко преди да се хвърли в дерето. Показанията му, разпространени в интернет, по-късно са „изтеглени“, оставяйки съмнения за ролята на съпруга й в инцидента.

 

Според майката Кремена Петрова показанията около смъртта на дъщеря й са изключително противоречиви. Съпругът на починалата българка в предавания по гръцки телевизии изнася противоречиви факти около настъпилата смърт.

 

Според думите му Миглена и той са били щастливо семейство, докато според майка й през 2019 година Миглена е напуснала мъжа си и отишла при майка си и е искала да се разведе. Причината да се върне обратно е, че научава за последната си бременност.

 

„Аз не поддържах близки отношения с тях, защото от самото начало бях срещу този брак. Показанията на зет ми се разминават. Аз искам да разбера каква е причината за това крайно решение на дъщеря ми. След като са били щастливи, както твърди той, защо тя е посегнала на живота си.

 

И къде е съобщението което тя му е изпратила преди да се самоубие? Защо твърдят, че няма такова, а на мен от полицията ми казаха, че има и са изтеглени всички нейни съобщения”, продължава да се пита майката.

 

Според нея съобщението е изпратено в 18.00 ч. към зет й, който го е отворил в 18.45 ч. „Аз приключих, не издържам повече, да се грижиш за децата”, са последните думи на Миглена според майка й, както и според гръцки печатни медии, които са публикували текста на смс-а, който в последствие мистериозно изчезва.

 

„Те имат кафе. Там са се скарали. Дъщеря ми взима колата и тръгва към дома им. От там целува голямата си дъщеря и тръгва с колата в нервна криза.

 

Спира на едно място, пише смс, започва да блъска колата и да плаче, по думи на свидетел, след което той я вижда как се хвърля от скалата в пропастта.

 

Свидетелят обаче сменя показанията си в полицията”, твърди майката.

 

Съпругът на загиналата българка отрича да му е изпратено съобщение по мобилния телефон, в което жена му да го информира, че ще сложи край на живота й.

 

„Не знам какво се случи. Имам много въпроси. Деляха ни три минути разстояние. Последвах я с кола. В тези минути ли е решила да сложи край на живота си? Бяхме влюбени и щастливи. Дори един ден преди инцидента правихме планове", твърди той.

 

Майката Кремена Петрова е поискала да бъде разпитана от полицията, поискала е думата по гръцки медии, където излиза и говори зет й, но до момента среща само отказ.

 

Българското посолство в Атина не е уведомено официално към момента за настъпилото събитие и обстоятелства около него.

 

Българският консул е предприел действия за установяване на контакт с гръцките власти, както и след сигнала на в. "Труд" се е свързал с майката на починалата.

Коментари

Новини Варна