IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Област Варна
13:22 | 16 април 2020
Обновен: 21:30 | 23 април 2024

Отменя се голямото предаване на капачки на 25 април във Варна

Кампанията ще се проведе след края на извънредното положение

По материала работи: Ставри Таргов
Отменя се голямото предаване на капачки на 25 април във Варна

Поради извънредното положение в страната предвиденото събитие за благотворително събиране на капачки, което трябваше да се проведе на 25.04.20 (Събота) пред Катедрален храм Св. Успение богородично в град Варна се отменя официално.

 

Организаторите от Варненското сдружение "Аз Вярвам и Помагам" призовават хората да не изхвърлят събраните количества капачки, а да продължават да ги събират.

 

Създателят на кампанията Владислав Николов сподели:" От началото на кампанията през 2015г заедно с всички Вас доказахме, че обединени постигаме всичко! Именно за това нека в този труден момент се обединим в това да се предпазим.

 

В тежки времена се налага да вземаш тежки решения, но днес здравето на всеки е приоритет. Вярваме, че много скоро ще дойде отново времето в което ще изпълним площада пред Катедралата с усмивки, положителни мисли и детска радост в името на цялото ни общество. Пазете се и знайте, че Вие променяте Света към по-добро! Продължаваме обединени!"

 

Обсъжда се идеята при премахване на извънредното положение да се организира възможно най-бързо събитие, на което хората да предадат своите капачки.

 

Всеки който подкрепя кампанията може да хареса тяхната страница във фейсбук "Аз Вярвам и Помагам" и да следи актуална информация с предстоящи дарения, важна информация и последващи събития и кампании.

Благодарим Ви за подкрепата!, се казва в изявление на Владислав Николов.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна