IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
11:44 | 7 април 2020
Обновен: 16:26 | 21 март 2024

ОДК-Варна подновява дистанционните форми на обучение

Непопълването на декларация и неучастието на децата в обучението в електронна среда не ги отписва от школите

По материала работи: Пламен Янков
ОДК-Варна подновява дистанционните форми на обучение

ОДК-Варна подновява дистанционните форми на обучение в школите си. Те ще стартират в дните от 13-ти до 16-ти април, по време на ваканцията, след което ще продължат през уикендите до отмяна на извънредното положение, което бе въведено заради епидемията от COVID – 19, съобщават от ОДК.  Предвижда се заниманията с децата да бъдат до два учебни часа на ден.
 

За целта е необходимо всеки родител на дете от школите на ОДК, който желае то да се възползва от предлаганата безплатна образователна услуга, да попълни декларация на посочения линк https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0yYmIfzem37O6xa-dfU8NcDpDFGnbeMhQUycUm1pX5B5GCw/viewform?usp=sf_link.
 

Непопълването на декларация и неучастието на децата в обучението в електронна среда не ги отписва от школите на ОДК. Графиците на занятията и платформите, чрез които ще се извършва обучението, ще бъдат публикувани на уеб страница на Общинския детски комплекс.


Четете още: Учители и родители ще работят заедно с най-малките възпитаници на варненските детски градини

Коментари

Новини Варна