IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
11:10 | 5 юни 2020
Обновен: 02:48 | 17 април 2024

Трима от Черно море пропускат мача с Берое

Днес тимът ще проведе последната си тренировка във Варна

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Черно море АРХИВ

Трима футболисти на варненския Черно море ще пропуснат гостуването в Стара Загора тази неделя, съобщиха от клуба.
 
 
На облекчен режим се готви Виктор Попов, който претърпя битов инцидент и е с пукната костица на крака. Крайният бранител ще пропусне срещата със “заралии”, но по всяка вероятност ще се завърне за домакинството на Витоша Бистрица.
 
 
С контузия е и Дани Кики, който е с по-тежка травма в глезена и ще е аут от терена за по-дълго. Мачът пропуска и Исмаил Иса, който изтърпява наказание. Иса получи червен картон срещу Левски от 22-рия кръг на efbet Лига и бе наказан за три мача, като вече пропусна двубоите на варненци с Ботев Пловдив и Царско.
 
 
Днес Черно море ще проведе последната си тренировка във Варна, след която треньорът Илиан Илиев ще определи групата за срещата в Стара Загора.
 
 
Черно море продължава подготовката си за предстоящия мач от 25-ия кръг на efbet Лига. На рестарта на първенството “моряците” гостуват на Берое в Стара Загора в неделя, 7 юни, от 20:30 часа.
 
 
Черно море

Коментари

Новини Варна