IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:58 | 8 август 2020
Обновен: 10:36 | 19 април 2024

Каратеки от цял свят идват на лагер край Варна

Международният летен лагер по киокушин в Камчия започва на 16 август

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Черно море АРХИВ

Международният летен лагер по киокушин в Камчия започва на 16 август, като oтново ще присъстват легендарните инструктори от KWU Professional League,  ще се проведе и Световната купа на KWU за младежи.


Едно от най-големите и важни събития в света на карате киокушина – Международният летен лагер в Камчия, ще се проведе от 16-и до 23-и август. Заради усложнената от разпространението на коронавируса обстановка, събитието бе отложено с месец.

 

Вълнуващото събитие отново ще ни срещне с легендарните инструктори от KWU Professional League. По време на Международния летен лагер ще се проведе и Световната купа на KWU за младежи (18-21 г.). През 2019 г. състезателите на България в първата Световна купа по киокушин „Варна“ на KWU спечелиха три сребърни и 12 бронзови медала! Българските участници бяха 60 от общо 428 каратеки от 28 страни.

 

“Международният лагер в Камчия е известен с качествените си тренировки и горещи битки! Дните и тази година ще бъдат изключително ползотворни и наситени с много групови тренировки, съдийски семинар, индивидуална работа и футболен турнир”, обещават организаторите.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна