IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
11:55 | 19 септември 2020
Обновен: 02:35 | 17 април 2024

Гришо играе полуфинал с Денис Шаповалов в Рим

Мачът между българина и канадеца е днес след 19:00 ч. българско време

По материала работи: Слав Велев
Гришо играе полуфинал с Денис Шаповалов в Рим

Григор Димитров ще играе срещу Денис Шаповалов в битка за място на полуфиналите на Мастърса в Рим. Мачът между българина и канадеца е днес след 19:00 ч. българско време. Бившият №3 и 14-ият в света закриват програмата на корт „Пиетранджели".

 

В общия баланс между двамата първата ни ракета води с 2:0 успеха. През 2016 Григор надигра опонента си с 6-4 6-3 на Мастърса в Канада, а тази кампания го надигра в Ротердам с 6-3 7-6(3). В Нидерландия доказа, че стилът на Шаповалов може да се определи като удобен за него, но младият канадец разви играта си още повече и демонстрира това на US Open, където се класира на четвъртфиналите.

 

Първо там излизат Матео Беретини и Каспър Рууд, след това организаторите са предвидили две срещи от женската програма. Първата от тях е Виктория Азаренка срещу Гарбине Мугуруса, а в последния двубой на корта ще гледаме Григор и Шаповалов.

 

Новак Джокович излиза на централния корт не преди 15:30 срещу Доминик Кьопфер, а преди това там в действие е Симона Халеп срещу Юлия Путинцева

Коментари

Новини Варна