IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
13:35 | 19 октомври 2020
Обновен: 20:46 | 27 март 2024

Лидерите в лигите на АМФЛ - Варна, с нови победи

Вижте резултатите

По материала работи: Ставри Таргов
Лидерите в лигите на АМФЛ - Варна, с нови победи

Premier лига

 

Лидерът в Premier лигата на АМФЛ Варна - МФК Монтана, запази върха в класирането, като в мач от петия кръг постигна четвъртата си победа - с 4:2 над Fullmax. Вълев, Андонов, Георгиев и Мечката се разписаха за тима от Северозападна България, а Дяков и Иванов бяха точни за съперника.

 

Шампионът Порто-Ди Ес разгроми с 6:0 Интернационал и е втори в таблицата. Атанасов заби четири гола, а Коцето и Джамбазов добавиха по един.

 

МФК Тича и Атлетик Провадия направиха резултатно реми - 4:4. Провадийци постоянно повеждаха в резултата, но съперникът им успяваше да изравни. Точни за Атлетик бяха Николов (2), Венков и Коев, а за Тича головете бяха дело на Георгиев, Старшината, Лъва и Стайков.

 

Бронзовият медалист МФК Балерини постигна първа победа за сезона като би с 3:2 АМФК Лудата банда. Кадир и Йовчев вкараха два от головете за тима на Стоян Жеков, а Дидо порази собствената си мрежа. Петров и Петков реализираха за "бандата".

 

Зеленина постигна третия си успех за сезона, надигравайки с 6:3 The Unity. Дарин Димитров заби хеттрик за победата, два гола добави Али, а веднъж се разписа Николай Димитров. За "единството" точни бяха Радомиров, Генков и Iniesta.

 

Лига 1

 

В Лига 1 Лудогорец Доброплодно продължава да мачка всичко по пътя си, като в петия кръг би с 5:2 ФК Устрем и е с пълен актив от 15 точки. Символичните гости поведоха с 2:0 след точни удари на Йорданов и Тефък, но до края "орлите" бяха пълни господари. Панайотов и Цачков поразиха по два пъти противниковата мрежа, а веднъж това стори Петков.

 

Валекс записа четвърта поредна победа, след като надигра с 12:5 Спейс Тийм. Двамата футболисти с фамилия Петров вкараха общо пет гола за успеха, Богданов заби хеттрик, а останалите попадения бяха дело на Лозанов, Чакъров, Жорката и Коки. За съперника с хеттрик се отчете Букоев, а по веднъж точни бяха яни и Иванов.

 

Вторият тим на МФК Монтана би с 8:3 Castalia. По четири път реализираха Yonchev 9 и Митев. За загубилия тим се разписаха Бързев, Христов и Петров.

 

МФК Импакт Варна излъга с 6:5 Пекарни Чочо в много оспорван мач и след трите поредни загуби, с които стартира, вече е с 6 точки, завоювани в последните си два двубоя. "Пекарите" поведоха с 3:0 след два гола на Димитров и един на Илиев. Импакт обаче направи пълен обрат с пет поредни попадения, четири от които бяха дело на Костадинов, а едно на Ерменков. Господинов и Алексиев възстановиха равенството, а Ерменков донесе победата на Импакт.

 

Лига 2

 

Флотски Арсенал записа четвърта поредна победа в Лига 2, след като надигра с 10:2 Devils. Три гола заби Костадинов, по два пъти точни бяха Паци, Боев и Високия, а Митко порази собствената си врата. За "дяволите" попаденията бяха дело на Йорданов.

 

Сборката би с 6:2 iGaming и вече е с три победи. Стельо блесна с хеттрик, а останалите точни попадения бяха дело на Сашко, Желязков и Иванов. Атанасов и Бахов записаха имената си сред реализаторите за iGaming.

 

Тангра разби Мачкай Гришо с 9:2. Кардашев заби три гола, а по два добавиха Боянов, Пенчев и Николов. За феновете на българския тенисист Григор Димитров се разписаха Христов и Янчев.

 

АФК Спартан би с 5:2 Red Partners. Две попадения реализира Янков, по едно добавиха ХРИСТОВ и ФИЛИПОВ, а Шефчето порази собствената си мрежа. За съперника се разписаха Анани и Горанов.

 

Лига 3

 

Пластхим (Аксаково) е лидер в Лига 3, след като би с 6:5 DevLabs, въпреки че на два пъти изоставаше в резултата. Атанасов реализира две от попаденията, а по едно добавиха Помпата, Илиев, Коев и Вангелов. За съперника отбелязаха Панчев (2), Parchon (2) и Ицката.

 

АМФК Лудата банда би с 4:3 Искра и също като лидера е с 12 точки. И четирите гола за победителите заби Карагеоргиев, а за загубилия тим точни бяха Николов, КАпсъз и Мехмедов.

 

Дебелият балет излъга с 4:3 Fratelli. "Братята" повеждаха на три пъти чрез Събев, Баро и Николов, но "балетистите" се връщаха в мача с попадения на Ташев (2) и Стайков, за да донесе Василев крайния успех.

 

ВВМУ мина като ураган над Ураган (Невша) в Лига 3, побеждавайки го с 12:3. Четири гола заби Гичев, по три добавиха Костадинов и МариоМатушев, а по веднъж точни бяха Даната и Скалата. За играчите от Невша вкараха Мола, Хасан и Димитров.

 

Вино и Мезе удари Березка с 6:3. Стойков и Георгиев се разписаха по два пъти, а Дянков и Енчев - по веднъж. За съперника Ахчиев записа два пъти името си сред реализаторите, а Великов - веднъж.

 

Лига 4

 

В Лига 4 Автомагистрали записа пореден убедителен успех, този път с 15:5 над Братчедите. Шест от головете бяха дело на Торес, с хеттрик блесна Стефанов, Боримечка и Кръстев добавиха по два, а по един - The Joker и Архитекта. За съперника Николов вкара три, а Ахмедов - два.

 

Ария изненада коравия тим на Ретро музей, надигравайки го с 5:2. Жельо отбеляза два пъти, а по веднъж това сториха Близнака, Ники и Колито. За съперника реализираха Руснака и Радко.

 

Ла Фурия-Варна постигна третия си успех, надделявайки с 6:3 срещу FC DJIEN. Бай Марин, Димитров и Крис вкараха за победителите. За загубилия тим Ранков реализира два пъти, а Велев - веднъж.

 

SeaBoyzFC постигна втория си успех, надигравайки с 8:3 Vinica Tigers. По два гола за победителите вкараха Григоров, Маринов, Станков и Митев, а за съперника се разписаха Жижо (2) и Илко.

 

Мрежите биха МЕТРО Варна с 8:4. Маринов заби хеттрик, два гола вкара Тишо, Митев и Симеонов добавиха по един, а Георгиев порази собствената си мрежа. За загубилия тим попаденията бяха дело на Георгиев (2), Таско и Красьо.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна