IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
16:39 | 23 октомври 2020
Обновен: 02:32 | 17 април 2024

Отблизо на професионалния семинар с легендата Петер Артс

Тази неделя от 19 часа в BOEC.BG по Bulgaria ON AIR

По материала работи: Ставри Таргов
Петер Артс.

Много тренировки, ценни съвети и среща с бъдещите ни шампиони – това са подготвили за зрителите  на Bulgaria ON AIR от екипа на предаването за бойни спортове BOEC.BG. Тази неделя, от 19:00 часа, предаването ще бъде посветено на едно от големите събития в света на професионалните бойни спортове – тренировъчния семинар на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Той се проведе през миналия уикенд и в него участваха близо 200 участници от 8 страни.

 

К-1 легендата Петер Артс, който е и официален инструктор на лигата, изнесе специални трениворъчни семинари на участниците. Камерата на BOEC.BG ще покаже отблизо подготовката, през която минаха бъдещите шампиони, както и ценните съвети, които получиха от легендата. Ексклузивния разговор с него очаквайте на 25 октомври, от 19:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

 

Сред инструкторите в семинара, с които екипът на BOEC.BG ще срещне зрителите, е и чешката бойна звезда Ян Сокуп, който пристигна във Варна специално, за да се включи в семинара.  Той е европейски шампион по киокушин, победител от престижната надпревара „All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин.

 

На 41 години Ян показва страхотна форма, а в края на 2019-та дори участва в „Битката на шампионите 11: Школа срещу школа“ в Москва.

 

Екипът на бойното шоу взе още ексклузивни интервюта от едни от най-големите имена в кикбокс, киокшин и муай тай у нас Теодора Кирилова, Владимир Вълев-Питбула, Даниел Гецов, както и от много други.

 

Пред камерата на BOEC.BG за нивото на българските надежди в бойните спортове, рецептата за успех на ринга и татамито и за един от най-атрактивните правилници, по които се играе на бойната гала SENSHI, говорят и най-известните инструктори по бойни спортове у нас шихан Асен Асенов, сенсей Захари Дамянов и Марио Кирилов.

 

Какво казаха те – не пропускайте тази неделя, от 19:00 часа, в BOEC.BG по Bulgaria ON AIR.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна