IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
11:40 | 25 октомври 2020
Обновен: 07:35 | 21 април 2024

Роналдо и Макгрегър поздравиха Хабиб

"Поздравления, брат. Баща ти се гордее с теб", написа завездата на Юве в Instagram, който в момента се намира под COVID-карантина

По материала работи: Слав Велев
Снимка: АП

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе сред първите, които поздравиха Хабиб Нурмагомедов за 29-ата му поредна победа и защита на титлата в UFC 254 в Абу Даби. Снощи дагестанецът надви с армбар още във втория рунд Джъстин Гейджи. След мача Хабиб обяви, че приключва професионалната си кариера, а победата посвещава на баща си Абдулманап, който почина по-рано през годината от коронавирус.

"Поздравления, брат. Баща ти се гордее с теб", написа Роналдо в Instagram, който в момента се намира под COVID-карантина.

 

 

След битката се оказа, че Нурмагомедов е бил хоспитализиран със счупен крак и два пръста три седмици преди битката. Той обаче е отказал да отмени битката с Гейджи.

 

"Добро представяне, Хабиб. Още веднъж бих искал да изкажа моето уважение и съболезнования за загубата на баща ви. На вас и вашето семейство", написа друга легенда от октагона Колин Макгрегър.

 

Шампионът на UFC в полутежка категория руснакът Петр Ян нарече победата на Нурмагомедов неочаквана.

 

"Не мислех, че битката ще приключи толкова бързо. Когато Хабиб започна да натиска, Гейджи започна да се уморява. Да, Хабиб пропусна няколко удара, но нямаше нищо критично, задачата беше да натисне и да не го оставя да диша, така че Гейджи да бъде закачен функционално. Хабиб спечели с класа: работа в изправено положение, разнообразни атаки на земята - всичко е ясно “, каза Ян, цитиран от "Стандарт".

Коментари

Новини Варна